Wie zijn we?

 

Algemene Elektriciteitswerken Vander Minnen,

advies en vakmanschap in elektrische installaties (Gent, Destelbergen)

Algemene Elektriciteitswerken Vander Minnen werd opgericht in 1995 door Luc Vander Minnen. Onze onderneming kende een gestage groei dankzij onze professionele aanpak en betrouwbare service.

 

Omdat onze dienstverlening op de eerste plaats moest blijven komen, kozen we ervoor om voluit in te zetten op kwaliteit – en niet noodzakelijk op groei. We werken bewust met een klein team dat perfect op elkaar is ingespeeld om u écht maatwerk in elektriciteit te kunnen bieden.

Zaakvoerder Luc adviseert u bij het maken van de juiste keuzes voor uw elektriciteitsproject. Bovendien coördineert hij elke werf zelf, zodat u zeker bent van een vlekkeloze opvolging. Onze zaakvoerder voert alle werken mee uit en staat garant voor de kwaliteitsbewaking van uw elektriciteitswerken. Technisch uitdagende projecten worden door hem persoonlijk uitgevoerd.

 

Samen met onze werknemer brengt Luc uw elektriciteitswerken tot een perfect einde. Afhankelijk van de complexiteit van uw opdracht, is het mogelijk dat onze werknemer uw project alleen afhandelt.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of informatie vragen over een keuring van uw elektriciteit? Contacteer ons voor uw elektriciteitswerken in Destelbergen, Gent, Lochristi en omstreken!